ZOETE AARDAPPELPUREE MET TUINBONEN


Ingrediënten voor 2 personen

3 zoete aardappels

400g tuinbonen

2 tenen look

Zeste van een onbehandelde citroen

1 stengel van een lenteui

Zout/peper

Karwei

Olijfolie


Bereiding

Schil de aardappelen

Snij de stengel van de lente ui in kleine stukjes

Laat de aardappel koken

Stoof de tuinbonen op in een kleine hoeveelheid olijfolie

Pers de look en voeg dit toe, laat stoven tot het gaar is

Giet de aardappelen af en pureer ze

Voeg de tuinbonen toe en meng onder de puree (de tuinbonen niet volledig pletten)

Meng de lente ui en citroen zeste onder de puree

Voeg peper, zout en karwei toe naar smaak

Smakelijk!

©2019 Peter Schelte. Arena 255, Amsterdam, 1213 NW
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin