HAVER-BANAAN PANCAKES

Ingrediënten voor 2 personen

2 rijpe bananen

60g havermout

1 eetlepel volkorenbloem

2 eieren

100 ml (soja/haver)melk

Snuifje kaneel


Bereiding

Mix alle ingrediënten met een staafmixer tot een redelijk glad mengsel.

Gebruik dit deeg om pannenkoekjes te bakken. Gebruik een ijsschep om kleine pannenkoekjes te maken of een pollepel om gelijke grotere pannenkoeken te maken.

Je kan meer of minder melk toevoegen naar eigen smaak.


Serveer met (vers) fruit.


Tip om niet teveel vetstof te gebruiken: gebruik een oliespray. Of snij een aardappel in 2 en druppel op de gladde kant enkele druppels vloeibare bakken en braden. Prik de aardappel op een vork en vet hiermee de pan in.

©2019 Peter Schelte. Arena 255, Amsterdam, 1213 NW
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin