FROZEN YOGHURTFRUIT

Het klassiek kommetje yoghurt met fruit gaat letterlijk de diepvries in :) 

Leg een stuk bakpapier op een plat bord of op een snijplankje

Giet Griekse yoghurt 0% vet (eventueel + enkele druppels zoetstof of teisseire 0% eronder gemengd) op het bakpapier

Bestrooi de yoghurt met fruit in stukjes bv: aardbei, frambozen, blauwe bessen (diepvries) 

Gebruik eventueel toppings zoals enkele kruimels granola, kleine hoeveelheid amandelschilfers, cacaonibs,...

>> Je kan ook per stuk op een bord invriezen of op een saté spiesen. 

Dek de yoghurt lichtjes af me een stuk plasticfolie en plaats het in de vriezer. 

Na 2 uur kun je de frozen yoghurt in stukken snijden of breken en opeten.


Enjoy!

©2019 Peter Schelte. Arena 255, Amsterdam, 1213 NW
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin