CITROEN COURGETTE MUFFINS

Ingrediënten voor ongeveer 8 kleine muffins

1 ei

60g vloeibare bakken en braden Becel light

60 g zusto / 30g tagatesse

2 eetlepels citroensap

Zeste van een volledige (kleine) onbehandelde citroen

65g 0% vet (Griekse) yoghurt

130g geraspte courgette

130 g zelfrijzende bloem

Flinke snuif zout

Bereiding

Verwarm de oven op 180°C.

Klop het ei op. Voeg vetstof en zoetstof toe.

Voeg alles toe behalve de bloem en meng goed. Voeg dan de bloem toe en meng kort.

Neem een cupcakevorm en papiertjes.

Vul met behulp van een ijsschep de cupcake papiertjes tot ¾ van de rand.

Bak nu +-20-25 min op 180°C tot ze lichtbruin zijn.

Smakelijk!

©2019 Peter Schelte. Arena 255, Amsterdam, 1213 NW
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin